fb

ukk

Usein Kysyttyä


Kuinka voin päivittää nykyisen kanta-asiakkuuteni uudenlaiseen?
Kanta-asiakkuuden voit vaihtaa asiakaspalvelussamme, muuttamisen käytänteet riippuvat nykyisestä asiakkuudestasi, eli kysy lisätietoja!


Kuinka pitkäksi ajaksi sitoudun kanta-asiakkuuteen?

Osa kanta-asiakkuuksista on voimassa toistaiseksi, eli kunnes sen haluat irtisanoa. Lisäksi valikoimassamme on myös määräaikaisia sopimuksia, jolloin sitoutumisen kesto riippuu valitsemastasi kortista.

Miten saan vierailupassin?
IHRSA Passport on vierailupassi, jonka saat pyytämällä asiakaspalvelusta. Lisätietoja passista löydät täältä.

Mitä tapahtuu, jos tililläni ei ole rahaa veloituspäivänä?
Mikäli sähköinen laskutus ei onnistu, lähetämme siitä paperisen maksumuistutuksen.

Miksi kannattaa olla kanta-asiakas?
Kanta-asiakkuus on edullinen ja jatkuva kortti, jolla palveluita voi käyttää niin paljon kuin haluaa. Lisäksi 24h-asiakkuudella käytössäsi on Training Centerin, Skinnarilan, sekä Sataman kuntosalit, ja kaikki ohjatut tunnit. Lisäksi kanta-asiakkaana saat halutessasi IHRSA-vierailukortin.

Voinko maksaa kanta-asiakkuuskuukausia liikuntaseteleillä?
Kyllä voit. Kun tuot liikuntasetelisi kuukauden 20.pvä mennessä, ne vähennetään seuraavasta kuukausimaksustasi. Myöhemmin tuodut siirtyvät siitä seuraavalle kuukaudelle.

Mitä tietoja tarvitsen Sporttipassin käyttämiseen?
Riittää, että tiedät puhelinnumerosi, johon Sporttipassisi on liitetty.

Pääseekö palveluita kokeilemaan?
Voit tulla tutustumaan kertakäynnillä 9,90€/krt. Mikäli päätät aloittaa kanta-asiakkaanamme viikon kuluessa tutustumiskäynnistä, hyvitämme kertakäynnin sinulle kanta-asiakkuuden avausmaksusta! :)

Saako kortin tauolle?
Tietyistä poikkeuksista kortin saa hyllytykseen, kysy lisää asiakaspalvelusta. Lisäksi esimerkiksi armeijan tai raskauden vuoksi kortin saa tauolle. Muistathan aina, että kaikkii vastaaviin muutoksiin tiedon on oltava meillä viimeistään edellisen kuukauden 20.päivä.

Voinko vuokrata kortin kaverille?
Kanta-asiakkuuden voi vuokrata jollekulle toiselle henkilölle haluamakseen ajaksi. Jokaisella on aina oma kulkukorttinsa, myös vuokrauksen ajan, mutta asiakkuuden voi väliaikaisesti siirtää toiselle. Siirto tehdään aina salin asiakaspalvelussa.

Suunnittelu Mainostoimisto Mediakolmio

Tekninen toteutus DevNet Oy